Προσφορές

Επωφεληθείτε από τις προσφορές του Στοχαστή! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε σημαντικούς τίτλους των εκδόσεών μας σε οικονομικά πακέτα προσφορών και σε προνομιακή τιμή!

Επιλέξτε κάποιο από τα 6 πακέτα της αρεσκείας σας και κερδίστε εκπτώσεις έως και 40%, αλλά και δώρα!

  • Πακέτο “Ταξίδια – Ανακαλύψεις”: Οι Ινδιάνικες Φυλές της Βορείου και της Νοτίου Αμερικής του Τσαρλς Μπρόουνελ. Αποκτήστε και τους 5 τόμους με έκπτωση 40%!
  • Πακέτο “Ξένη Λογοτεχνία – Όσκαρ Ουάιλντ”: 6 τίτλοι με κάποια από τα πιο εμβληματικά-κλασικά έργα του σπουδαίου Ιρλανδού συγγραφέα. Αποκτήστε και τους 6 τίτλους με έκπτωση 40%!
  • Πακέτο “Σύγχρονη Σκέψη – Αντόνιο Γκράμσι”: 4 τίτλοι με κάποια από τα πιο σημαντικά έργα του Ιταλού διανοητή με έκπτωση 35% και ΔΩΡΟ τη σχετική μελέτη του Λουκά Αξελού Ξαναδιαβάζοντας τον Γκράμσι! 
  • Πακέτο “Έπη των Ευρωπαϊκών Λαών”: 3 τίτλοι με έκπτωση 35% και ΔΩΡΟ τη σχετική μελέτη του καθηγητή Δημήτρη Πεταλά Από τον Βαλτάριους στους Νιμπελούνγκεν και τον Ρολάντ. Συγκριτικές Προσεγγίσεις
  • Πακέτο “Divino Aretino – Ακόλαστα Σονέτα”: Αποκτήστε τον πρώτο τόμο με έκπτωση 30%. ΔΩΡΟ ο δεύτερος!
  • Πακέτο “Γοτθική Λογοτεχνία”: Αποκτήστε με έκπτωση 30% τα σημαντικά έργα Δράκουλας και Φρανκενστάιν. Δώρο Ο Ριπ Βαν Ουινκλ του Ουάσινγκτον Ίρβινγκ!

Οι τιμές αυτές ισχύουν αυστηρά για τους τίτλους με την ένδειξη ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και δεν υποκαθίστανται με τίτλους εκτός προσφοράς. Όλες οι προσφορές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6%. Οι προσφορές ισχύουν όσο υπάρχει διαθέσιμο στοκ και μπορούν να τροποποιηθούν ή να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή.

Eπωφεληθείτε επίσης από τη διαρκή προσφορά του περιοδικού Τετράδια. Αποκτήστε τώρα όλα τα τεύχη του περιοδικού στην προνομιακή τιμή των €60,00! (Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται κάποια εξαντλημένα τεύχη).